چرا سس هزار جزیره به این اسم نامگذاری شده است؟
هزار جزیره یا Thousand Islands نام منطقهای در امتداد رود سنت لارنس واقع در بین کانادا و آمریکاست. روایات مختلفی از ریشه نام گذاری این سس وجود دارد، اما به طور قطع، پیشینه این سس به منطقه هزار جزیره برمیگردد.در یکی از روایات موجود، اولین کسی که این سس را ساخته، سوفیا لالند، همسر یک ماهیگیر در منطقه هزار جزیره بوده است. او برای شام همسرش به عنوان چاشنی این سس را تهیه کرده و یکی از مهمانان آنان، دستور تهیه سس را درخواست کرده و به همین ترتیب این سس در بین افراد مختلف رواج یافته است.
در روایتی دیگر، جرج بولت یکی دیگر از ساکنین هزار جزیره و سازنده قلعه بولت و هتل اسکار تشییرکی در سال 1894 پس از فراموش کردن تهیه سس برای سالاد، این سس را از مواد موجود در آشپزخانه هتل تهیه کرد و در منوی رستوران گنجاند.
برای مشاهده طرز تهیه سس سالاد سزار میتوانید به مقاله مربوط به آن مراجعه نمایید.
شرکت گودپک با طراحی و تولید انواع ظروف یکبار مصرف سس، از جمله ظرف سس رنگی، ظرف سس هندسی و ظرف سس شیشهای، علاوه بر کیفیت، تنوع بالایی از ظروف را در اختیار مصرف کنندگان و صاحبان رستورانها و فست فودها قرار میدهد تا متناسب با نوع سس و دیزاین غذا، بتوانند از آنها استفاده کنند.
- ۹۷/۰۶/۲۱